in sofias place

Hallå alla;) Just nu ligger jag i sofias säng, har sovit här i natt. Idag vet jag inte vad som händer, tror att jag ska in till stan med mamma och kolla lite på mellandagsrean:) Men får se hur det blir med det. Igår iallafall så var jag med underbaraste Elin, vi var lite i foum och i stan. Vi åt lunch, fikade och kollade i affärer, hade det riktigt mysigt<3 Har alltid som bäst med den tjejen:) Sen när jag hade kommit hem så drog jag upp till underbaraste Sofia<3 Vi kollade på roliga saker på datan och skrattade enormt mycket, gör det alltid med den tjejen:) Så det var lite kortfattat om gårdagen, men jag bloggar lite senare om vad jag fick i julklapp och om min dag;) ( jag bloggar från mobilen nu) God fortsättning! Linnea

Varför det är så dålig bloggning...

är för att jag har tyvärr inte haft tid med bloggen under de senaste veckorna, för att det har varit så himla mycket i skolan med prov och sånt nu innan det blir jullov. Sen har jag också haft lite bloggtorka, vet inte riktigt vad ni vill att jag ska skriva om här i min blogg. Men som jag har sagt förut, kommentera exakt vad ni vill att jag ska skriva om. Skulle vara super;) Men nu när det snart är jullov så kan jag lova att det blir mycket bättre bloggning;)
Ha det så bra!♥
Linnea

21 dagar kvar till julafton

Tjo!;)
Idag är det lördag och jag sitter och pluggar, KUL! eller inte.. Men måste har prov varje dag nästa vecka:/ Har inte pluggat hela dagen, började kanske för två timmar sen. Idag kom min faster med familj hit. Mamma, pappa, hon och hennes man skulle på något, kommer inte ihåg vad och sen skulle de äta på någon restaurang. Hemma är då jag, brorsan och kusinen;) De är just nu och beställer hem pizza, smarigt! Nu sitter jag med kemin, men ska nog göra lite bild eller något. Får se. Men nu har jag inget mer att säga, men hoppas ni har en bra lördag :)
Vi höres!
Linnea
Snygga Anna:)♥ Tagen från när vi var ute och fotade för några veckor sen.

avslutar tävlingen

Tjolahoppsan!
Tänkte avsluta tävlingen nu och den som svarade rätt först var Anna :D Hon gissade på att det var den där ear cuffen från jfr.se och det stämde precis;) Så det är bara att klicka på hennes namn så kommer ni till hennes blogg, den är verkligen värd att läsa♥
Denna extremt snygga ear cuffen har blivit min:D
Vi höres!
Linnea

Gissa vad jag fick i posten idag;)

Tjenare!;)
Jo, gissa vad jag fick i posten idag:D Jo jag fick...vänta. Jag gör så här istället: Jag lägger upp en bild som jag har tagit på brevet, men jag har tagit bort texten med hjälp av lite redigering. Sen får ni gissa och den första som har rätt vinner en länkning på bloggen;) Låter det bra?
Här är den, så sätt i gång och gissa nu;)
Vi höres!
Linnea

RSS 2.0