Videoblogg 21/11 - 2011

Ser lite rolig ut i början men, men så får det bli;) Berättar lite om helgen och dagen. Halkar på orden i bland, men ni klarar er nog:) Vi hörs!


videoblogg 17/11

Är sjuk som ni kanske redan vet, därför ser jag sjuk ut och låter konstig ibland på grund av förkyldningen. Varför jag inte pratar så högt är på grund av halsen. Men hoppas ni blir nöjda ändå:)

Vi hörs!

Linnea

 


Till hösten


Ha de här snygga shortsen från nelly.com med svarta strumpbyxor, svarta klackar eller någon typ av kängor och till det ha den här söta beige/rosa blusen från Hm. Det blir snyggt att matcha den blusen till de gråa och svarta plaggen, för då får outfiten en liten färgklick i sig och det blir roligare att ha på sig än att bara ha svart och gråt. Tror verkligen att det skulle vara snyggt att ha nu;)

Puss♥
Linnea

Vad ska jag blogga om?

Hallå!

Det är så att jag känner att jag inte riktigt vet vad ni vill läsa om i min blogg. För jag tror inte att ni vill läsa bara om min vardag hela tiden. Så nu vill jag att ni kommer med förslög vad just du vill läsa, för när jag vet vad ni vill läsa så blir det roligare för er att läsa plus att får mer sug av att blogga:) Så spruta ut förslag nu:D


Sommar 2011♥
Ha det så bra!♥
Linnea

Ear cuff:)

Denna extremt snygga ear cuffen ska bli min:D Exakt en sån som jag har letat efter, ska beställa hem den på fredag eller det kanske bli tidigare;) Den kommer  från www.jfr.se
Denna ska bli MIN:D
Puss♥
Linnea

Denna dag

Tja alla goingar!
Idag är jag hemma från skolan också, får se hur det blir imorgon. Idag blir det att vila som jag har gjort de andra dagarna, det är ända vägen till att bli frisk. Ska gosa ner mig i sängen med en stor kopp med te och läsa lite SO och bild. Nyss ringde min underbara Elin och sa att hon skulle komma hit efter att hon har slutat och kolla på friday 13th med te och allt:) sen att hon skulle mata mig med soppa, hon är för söt den tjejen:)
Det värmer verkligen att hon bryr sig så mycket om mig och vill göra allt det här för mig för att jag ska bli frisk. Elin är en så himla underbar vän, hon är riktigt värdefull för mig och jag vill aldrig lämna henne♥ Jag känner mig så lyckligt lottad att jag av alla människor har henne som bästa vän, hon är bäst den tjejen♥
Älskar dig Elin och kommer alltid göra det♥


Puss♥
Linnea


Så jäkla fin♥  (Bild lånad av Anna♥)

snyggare design och header är på väg;)

Den jag har nu är bara för att jag ville ha något, men jag håller på med en snyggare och bättre;)
Puss♥
Linnea

Tuesday

Tjena folket!
Som jag skrev i går så är jag sjuk och är därför hemma från skolan. Så just nu ligger jag i soffan med filtar omkring mig och pluggar till SO provet. Har det imorgon så jag pluggar till det ifall jag går till skolan imorgon så att jag är förbered, men sen får vi se om det blir skola imorgon. Men nu måste jag plugga vidare, hoppas ni mår bra iallafall!
Willle framme vid fören på våran båt i somras:)♥
Puss♥

Sjuk:/

Hej alla!
Förlåt för dålig bloggning, har varit mycket i skolan och så. Men ska försöka göra minst ett inlägg varje dag, blir troligen mer vissa dagar;)

Nu är det så att jag har åkt på en förkylning:/ Mår inte alls bra, är extremt förkyld, ont i halsen och feber. Kände redan av det i lördags kväll och sen har det bara blivit värre:( Så var hemma från skolan idag, kommer vara det imorgon också sen får vi se. Beror på hur jag mår som sagt. Så idag har jag bara tagit det lungt och vilat, sen har jag också pluggat lite SO. Just nu gör jag samma sak, fast har tagit en liten paus från läsandet.  Det var allt från mig, jag hoppas att ni mår mycket bättre än vad jag gör!
Ha de så bra!
/Linnea♥

Första skoldagen

Tjeenare!
Idag var det som sagt första skoldagen efter lovet. Var as segt, jag och alla andra var trötta och ville sova. Men dagen susade förbi, så det var chill;) Just nu sitter jag i min säng och pluggar lite. Har nämligen fysik prov på onsdag och så har jag en uppsats i fysiken som måste vara klar till på onsdag också, den handlar om Albert Einstein. Juste, kom på  nu att kriminal novellen i engelskan också ska vara klar till på onsdag, skiiiiiiiiiit! Aja får sätta igång med det nu så att jag blir klar. Snart eller om en timme ungefär så ska jag dra på gitarrlektion, nice;) Sen måste jag också sälja lite salami korvar till klassresan, vi säljer nämligen det för att få in pengar till den. Man ska ha sålt klart imorgon och gränsen som man var tvungen att sälja till var 15 st, fast det har jag redan gjort så det är lungt;) Fast ska ändå sälja lite till så att jag kommer upp i 20 ungefär. Men nu måste jag sluta.
Men ni får ha det så bra så kanske vi ses senare;)♥
/Linnea
Kopiering otillåtet såklart!!

En liten presentation om mig

Hallå!
Jag som då driver den här bloggen heter Linnea och jag är 15 år, går alltså då i 9:an;) Jag har ett väldigt stort intresse inom musiken. Själv spelar jag gitarr, sjunger och skriver lite egna texter. Älskar det:D Därför har jag tänkt att söka in till ett musikgymnasium i vår;) Sen älskar jag att fota så ni kommer få en hel del bilder här på bloggen. Jag fotar med mig systemkamera Canon EOS 1000D som tar fin, fina bilder:) Den sport jag går på är ridning, har ridit i ungefär 6 år nu. Jag har en hund som heter Wille:) Han är i rasen Tollare och han är ungefär 1,5 år gammal. Det vi sattsar på är agility och freestyle;)
Det var lite om mig, mer får ni reda på här i bloggen:)
En bild på mig från idag:)
Wille♥
Ha det så bra!
Linnea

RSS 2.0